Jukka Marttila

Jukka Marttila

Olen pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, valmistunut eläinlääkäriksi 1977. Vuonna 1978 perustin Canovet nimisen yksityisen eläinlääkäriaseman Helsingin Pihlajamäkeen ja vuonna 1985 perustin Helsingin Eläinlääkärikeskuksen Vesalaan. Koirien ja kissojen sairauksien hoitaminen kiinnosti jo opiskeluajoista lähtien, vaikka siihen aikaan lähes kaikki opiskelutoverini erikoistuivatkin suureläinlääkäreiksi.

Kirurgin veitseen tarttuminen on minulle aina mielenkiintoinen haaste, luukirurgiaa opiskelin Sveitsissä 90-luvulla ja käytännön työ monenlaisten operaatioiden myötä on tuonut vankan kokemuksen leikkaussalityöhön. Kirurgian lisäksi röntgen- ja ultraäänitutkimukset, hammashoito ja korva- sekä silmäsairaudet ovat erityisen kiinnostavia hoidettavia.

Palveluskoiraharrastus on tullut tutuksi kahden suursnautserin kanssa ja kissojen ja koirien sielunelämään olen saanut perusteellista opetusta jo lapsuuden kodista lähtien.

jukka.marttila@elainlaakarikeskus.fi

 

 

 

Elina Rantanen

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2012. Vuotta aikaisemmin sain praktiikkaoikeudet ja työskentelin kaupungineläinlääkärin kesäsijaisena Varsinais-Suomessa.  Valmistumisen jälkeen tein eri puolilla Suomea kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia vuoden verran ja työskentelin myös osa-aikaisena Helsingin Eläinlääkärikeskuksessa. 2013 vuoden syksystä lähtien olen ollut vakituisena eläinlääkärinä Helsingin Eläinlääkärikeskuksessa.                                                                       Kiinnostuksen kohteenani ovat koirien ja kissojen hammashoidot, joista olen käynyt vuosina 2015 ja 2016 jatkokoulutuskurssit. Kotona tassuttelee kotikissa Nalle.

 

 

 

Annukka Lehtinen

Olen työskennellyt eläinlääkärinä vuodesta 2014 lähtien. Valmistuin Helsingistä vuonna 2015. Aiemmin olen työskennellyt eläinlääkärinä Veteirassa sekä tehnyt kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia Etelä-Savossa. Tällä hetkellä työskentelen sekä Helsingin Eläinlääkärikeskuksessa, että kunnaneläinlääkärinä Etelä-Savossa. Kotona koiranvirkaa suorittaa walesinspringerspanieli Netta.